Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL sustine un proiect pe care l-a respins anterior

proiect project

PNL sustine adoptarea cat mai urgenta a legii insolventei personale, astfel a fost convocata Comisia Juridica pentru a incepe dezbaterile pe acesta lege. Exista insa 4 proiecte privind insolventa persoanelor fizice, cel mai complex fiind cel initiat de deputatului Ana Birchall. De la acesta vor porni dezbaterile in Comisia Juridica, desi el a fost respins de PNL in comisa de specialitate de la Senat.

"PNL sustine adoptarea legii insolventei persoanelor fizice de o buna bucata de vreme, din pacate pana astazi proiectele noastre au fost respinse de majoritatile parlamentare. Sigur ca nu ne bucuram de situatia in care se gasesc cetatenii romani care au credite luate in franci elvetieni, dar aceasta situatie a determinat se pare o vointa politica consensuala pentru adoptarea acestei legi.

Sunt mai multe proiecte. Se va tine cont, conform discutiilor cu cei din Comisia Juridica, de toate proiectele de lege. Cu siguranta vom aduce amendamente. Nu are importanta proiectul. Se va pleca de la acest proiect (n.r. al Anei Birchall), dar va fi o dezbatere extrem de serioasa", a precizat Ludovic Orban.

El a subliniat ca proiectul Anei Birchall a fost respins initial de PNL pentru ca nu poate fi sustinut orice proiect indiferent de forma, insa in cadrul Comisiei de aceasta data va fi amendat si astfel va putea fi sustinut de PNL.

"Nu poti sa sustii un proiect indiferent de forma. Acest proiect nu va fi decat punctul de plecare", a spus Orban.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.