Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL Vâlcea le cere lui Gorghiu și Blaga să se implice în războiul local

PNL Vâlcea a recomandat liderilor de la centru Alina Gorghiu şi Vasile Blaga să nu participe la ceremoniile organizate la Râmnicu Vâlcea cu ocazia Zilei Imnului Naţional, deşi prezenţa celor doi lideri fusese anunţată în urmă cu o lună, a declarat, pentru AGERPRES, preşedintele organizaţiei liberale, deputatul Cristian Buican.

"Am discutat cu cei doi co-preşedinţi ai PNL, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, şi le-am sugerat să amânăm vizita ce urma să aibă loc în acest week-end. Au fost mai multe considerente care au stat la baza acestei sugestii pe care am făcut-o, printre care slaba organizare de către demisul primar Matei Gigi Ion a Zilelor Imnului Naţional, dar şi faptul că în toamnă pot veni la Vâlcea după desemnarea candidaţilor la alegerile locale din 2016, pentru a-i susţine. Amânarea vizitei reprezintă un avertisment dat reprezentanţilor PSD demişi din fruntea primăriei Râmnicului, un boicot la adresa acestora care, deşi nu mai au majoritate în Consiliul Local, se agaţă de scaun pentru interese personale', a afirmat deputatul Cristian Buican. 

Coaliţia majoritară a PNL din Consiliul Municipal l-a demis de patru ori pe social-democratul Ion Gigi Matei din funcţia de primar interimar, dar de fiecare dată Instituţia Prefectului a atacat în contencios deciziile respective.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.