Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL vânează miniştrii lui Cioloş

pnl

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu, a precizat că este gata să atragă în PNL tehnocraţi din Cabinetul Dacian Cioloş, dacă şi ei doresc să activeze într-un partid politic. 

"Dacă vor fi oameni în Guvern care să facă o figură frumoasă şi să ne placă ca mesaj public, o să le fac o invitaţie de a intra în PNL şi de a candida la parlamentare sau în altă competiţie. Nu am deloc nicio rezervă în a împrospăta partidul şi cu resursă tehnocrată, dacă şi aceştia doresc să continue cariera într-un partid politic", a arătat Gorghiu, prezentă la o dezbatere la Parlament, potrivit Agerpres.

Pe de altă parte, Gorghiu a afirmat că îşi doreşte să vadă că Guvernul lui Dacian Cioloş este unul performant, avansând totuşi ideea că există riscul ca această echipă guvernamentală să nu performeze. 

"Îmi doresc să văd un Guvern Cioloş performant, pentru că există riscul să nu performeze. Cred că nimeni nu îşi doreşte ca acest guvern să nu performeze. Poate mai sunt unii care nu îşi doresc acest lucru, dar în niciun caz PNL. Noi ne dorim ca, în acest an, acest guvern să fie eficient, care în acest an de tradiţie să facă o figură frumoasă, să menţină stabilitatea economică a României, să nu mai vedem aceste frământări sociale, să fie acea punte de legătură între societate şi clasa politică. Au existat nişte rupturi care trebuie rezolvate", a spus Gorghiu. 

Ea a precizat că "un guvern are trei variante: să rateze actul de guvernare, să fie performant şi să fie un guvern mediocru", întârind ideea că PNL doreşte varianta performanţei guvernamentale. 

"Nu cred că ne mai permitem să dăm vreun rateu la nivel de executiv, cel puţin în acest an. Este o perioadă grea şi de aceea le urez tot succesul din lume", a adăugat liderul liberal. 

Gorghiu s-a referit la faptul că eşecul guvernării s-ar putea produce şi din cauza situaţiei economice lăsate de Guvernul Ponta. 

"Nu o dată s-a vorbit despre inventarul negativ al problemelor economice, sociale lăsate în urmă de un guvern care nu a vrut decât să câştige capital electoral. Toate măsurile luate au fost luate exclusiv în vederea majorării scorului în alegeri. Ar trebui să ne gândim că un câştig de două-trei puncte electorale ar putea să distrugă România pe termen mediu. Nu ne dorim acest lucru şi de aceea doresc succes Guvernului Cioloş", a mai spus copreşedintele liberalilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.