Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL votează împotriva Legii Defăimării

alinaGorghiu

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat că liberalii vor vota, miercuri, 17 februarie, în plen, împotriva Legii defăimării, indiferent de amendamentele pe care le va aduce Liviu Dragnea. Între timp, la cererea parlamentarilor PSD, Legea Defăimării a fost retrimisă la Comisia Juridică.

„Toţi colegii din plenul BPN nu numai că au desfiinţat (legea defăimării-n.r.), dar au şi stabilit strategia pentru plenul de miercuri. Înţeleg că domnul Dragnea, astăzi, dă înapoi deşi trei zile a ţinut stindardul defăimării sus. Nu ştiu ce va face PSD, UNPR, ALDE, cei care au susţinut această lege. Ştiu ce va face PNL miercuri şi anume, vom milita pentru respingerea acestei legi în această formă. Am înţeles că domnul Dragnea vrea să amenedeze această lege (…) nu are niciun fel de legătură scoaterea unui articol sau unei sancţiuni cu legea în ansamblul ei”, a declarat Alina Gorghiu, potrivit Mediafax.

Aceasta a adăugat că legea defăimării trebuie respinsă şi trebuie discutată o altă iniţiativă care într-adevăr să fie una pro-toleranţă.

„Până în prezent, s-au descoperit atât de multe hibe la legea pe care noi o intitulăm legea defăimării, încât acest proiect trebuie respins şi trebuie rediscutată o altă iniţiativă care într-adevăr să fie una pro-toleranţă şi nu una pro-defăimane”, a spus Gorghiu.

Luni, 15 februarie, Legea Defăimării a fost retrimisă la Comisia Juridică, la cererea grupului parlamentar PSD, scrie știripesurse.ro. Chiar și Liviu Dragnea, inițiatorul legii, a anunțat că vrea să vină cu amendamente suplimentare la lege, printre care se numără scoaterea din proiectul legislativ a definiției „defăimării” și a amenzilor.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.