Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL negociază cu parlamentari PSD o nouă majoritate

sigla noua pnl

Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat vineri, la Constanţa, că strategia coagulării unei majorităţi parlamentare în jurul liberalilor are susţinere inclusiv în rândul parlamentarilor social-democraţi şi progresişti, dar că nu poate anunţa un orizont de timp pentru votarea unei moţiuni de cenzură.

Citeste si: AUDIO Cum racolează PNL: 'Hai, vino intr-un colegiu din Bucuresti'

Aflată în vizită la Constanţa, copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că atât în Camera Deputaţilor cât şi la Senat continuă discuţiile cu parlamentari din celelalte grupuri politice şi a independenţilor pentru susţinerea unei moţiuni de cenzură împotriva guvernului condus de Victor Ponta. 

'Mă feresc să mai anunţ o dată limită, în timp, pentru înlăturarea Guvernului Ponta, dar acest moment va veni şi tot mai mulţi parlamentari înţeleg că Guvernul Ponta e unul toxic, un guvern care face rău cetăţenilor din România. Lucrăm la construirea majorităţii parlamentare care va susţine politica PNL şi în acest sens discutăm cu toţi parlamentarii în funcţie. Se discută inclusiv cu oameni din PSD, de bunăcredinţă, care au înţeles că a merge cu Victor Ponta este greşit', a spus Gorghiu.

Liderul PNL a mai afirmat că în cazul discuţiilor cu aceşti parlamentari nu este vorba despre negocieri pentru funcţii politice sau administrative în schimbul susţinerii la vot. 

'Noi nu discutăm cu parlamentarii, cărora le cerem susţinerea la vot a unei moţiuni anti-Ponta, negociind funcţii în viitorul guvern, iar această strategie ne întârzie avansul pe care îl dorim în coagularea unei majorităţi. Nu suntem însă dispuşi la trocuri politice şi vrem să discutăm doar aplicat pe programul de guvernare pentru care cerem susţinerea', a încheiat Gorghiu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.