Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poate fi implementată soluția laburistă în România?

www.standard.co.uk
Sadiq Khan

Ca și în România, în acest an în Marea Britanie au avut loc alegerile locale. O mare surpriză a fost alegerea ca primar al Londrei a lui Sadiq Khan, fiul unor emigranți pakistanezi.  Acesta a candidat din partea Partidului Laburist și l-a învins pe contracandidatul său din partea conservatorilor, Zac Goldsmith.

Diferența dintre cei doi candidați a fost făcută de modul în care campania lui Sadiq Khan a fost orientată spre oamenii din Londra.

Citește și: Daniel Craig a refuzat 100 de milioane de euro pentru a fi iar James Bond: Cine ar putea fi alesul

Pe site-ul său de campanie, www.sadiq.london, candidatul laburist a prezentat mai multe soluții pentru oraș dar a demonstrat și multă creativitate în a-i ajuta pe londonezii care vor să voteze să ajungă mai ușor și mai repede la secțiile de votare.

Practic, acesta a pus pe site-ul său o hartă interactivă în care fiecare cetățean putea vedea unde este cea mai apropiată secție de votare la care poate merge. Următorul pas a fost să faciliteze accesul celor care aveau probleme de deplasare. Tot pe site-ul său a pus la dispoziție un număr de telefon unde cetățenii Londrei puteau suna pentru a cere o mașină care să le asigure deplasarea la secțiile de votare.

Citește și: VIDEO De acum poți să știi ce îți spune pisica ta: A fost inventată zgarda ce traduce mieunatul

Soluțiile simple sunt de cele mai multe ori cheia unei campanii reușite. În contextul campaniei pentru alegerile locale din România este interesant ce vor pregăti partidele noastre. Soluții există iar românii au demonstrat în ultima perioadă că sunt deschiși pentru idei creative.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.