Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii din Giurgiu au intervenit în 500 de cazuri pentru menținerea liniștii publice de Crăciun

www.stirimondene.eu
politia rutiera

Poliţiştii giurgiuveni au fost solicitaţi să intervină, în minivacanţa de Crăciun, la aproape 500 de evenimente, sute de amenzi şi câteva zeci de dosare penale, dintre care 27 pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice şi 12 pentru infracţiuni rutiere, fiind bilanţul pentru această perioadă, scrie agerpres.ro.

Citește și: S-ar fi AFLAT candidatul PSD-ALDE la prezidențiale! Cine ar fi cel care îl va înfrunta pe Klaus Iohannis (surse)

"Poliţiştii giurgiuveni au acţionat pe perioada minivacanţei de Crăciun pe drumurile publice, în gări, autogări, în portul Giurgiu şi zona adiacentă acestuia, în zonele aglomerate în care s-au desfăşurat manifestări religioase, cultural-artistice sau de agrement şi au fost solicitaţi să intervină la 482 de evenimente, în urma cărora au constatat 25 de infracţiuni şi au aplicat sancţiuni contravenţionale pentru diverse fapte care au vizat liniştea şi ordinea publică, în valoare totală de 207.423 lei.

Poliţiştii din dispozitivele de ordine şi siguranţă publică din mediul rural şi urban au acţionat în sistem integrat cu jandarmii din cadrul IJJ Giurgiu", se arată într-un comunicat de presă remis joi de IPJ Giurgiu.

Totodată, poliţiştii rutieri din cadrul IPJ Giurgiu au aplicat 332 sancţiuni contravenţionale, au reţinut în vederea suspendării 42 permise de conducere şi au retras şase certificate de înmatriculare.

De asemenea, aceştia au constatat 12 infracţiuni rutiere, 6 dintre acestea pentru consumul de băuturi alcoolice, 3 pentru conducere fără permis şi 3 pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.