Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii vasluieni sunt în alertă, după ce cimitirul din comuna Șuletea a fost vandalizat

www.pixabay.com
poliție, polițiști

Poliţiştii vasluieni efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de profanare de morminte, după ce în cursul nopţii de luni spre marţi autori necunoscuţi au pătruns într-un cimitir din comuna Şuletea şi au distrus crucile mai multor morminte, potrivit agerpres.ro.

Citeste si Gabriela Firea cere intervenția tuturor puterilor statului - E primul Guvern din istoria post PCR-istă care ia această măsură

"În cursul dimineţii, colegii de la Postul de Poliţie Şuletea au fost sesizaţi de preotul paroh despre faptul că în cimitirul din sat au fost găsite mai multe cruci distruse. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că este vorba despre un număr de 42 de cruci din lemn, marmură şi mozaic distruse. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de profanare de morminte iar poliţiştii continuă cercetările în vederea identificării autorilor", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Primarul comunei Şuletea, Ciprian Robert Tamaş, a distribuit pe contul său de socializare mai multe fotografii cu mormintele vandalizate şi a anunţat că va oferi poliţiştilor tot sprijinul pentru prinderea autorilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.