Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția a făcut PRĂPĂD între șoferi, într-o singură zi: Au fost luate peste 500 de permise de conducere și s-au dat 8.500 de amenzi

jurnalmm.ro
radar pistol

Polițiștii au reținut, în ultimele 24 de ore, peste 500 de permise de conducere, au retras aproape 200 de certificate de înmatriculare și au aplicat peste 8.000 de amenzi în valoare totală de 2.600.000 de lei, la acțiunile de prevenire a incidentelor participând mii de agenți.

“Polițiștii au acționat, în ultimele 24 de ore, pentru prevenirea și combaterea evenimentelor ce pot afecta liniștea comunității. Poliția Română a intervenit la aproape 3.200 de evenimente şi a aplicat peste 8.500 de sancțiuni contravenționale. (...) Pentru siguranţa cetăţenilor, aproape 10.500 de poliţişti au acționat, la data de 15 iunie, la nivel național, în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Au fost organizate 4.188 de patrule și s-a acționat, pentru prevenirea accidentelor rutiere, cu 286 de aparate radar”, se arată într-un comunicat de presă, remis MEDIAFAX de Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR).

Citește și: Rareș Bogdan îl desființează pe un ministru din Cabinetul Dăncilă: „Doamne ferește, câți proști”

Sursa citată mai anunţă că poliţiştii au intervenit în peste 3.000 de evenimente dintre care, mai mult de jumătate, au fost sesizate prin numărul de telefon 112.

“Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 8.509 de amenzi, a căror valoare depășește 2.600.000 de lei și au confiscat bunuri în valoare de peste 370.000 de lei. În ultimele 24 de ore, au fost reținute 519 permise de conducere și au fost retrase 185 de certificate de înmatriculare”, se arată în comunicatul de presă.

Citește și: Un personaj celebru sare în apărarea lui Mircea Badea și a mamei lui! Răspuns la atacurile lui Oreste .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.