Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția de Frontieră vrea să cumpere instrumente pentru depistarea documentelor de călătorie false, în valoare de 1,34 milioane euro

politia de frontiera

Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră (IGPF) vrea să achiziţioneze instrumente optice specializate, pentru depistarea documentelor de călătorie false, în valoare de 6,38 milioane lei (1,34 milioane euro), fără TVA, potrivit unui anunţ publicat pe platforma SICAP, potrivit news.ro.

Licitaţia are în vedere achiziţionarea de ”videocomparatoare spectrale pentru depistarea documentelor de călătorie false / falsificate”, potrivit anunţului.

Criteriul principal de atribuire este cel mai bun raport calitate/preţ, iar durata contractului este estimată la 24 de luni.

Citește și: Mediile de afaceri trebuie să fie pregătite pentru contracararea agresiunilor comise de state

Proiectul, estimat la 6,38 milioane lei (1,34 milioane euro), fără TVA, este finanţat din Fondul pentru Securitate Internă şi de la bugetul de stat.

Ofertantul va trebuie să demonstreze că, în ultimii 5 ani, a furnizat produse similare, în valoare cumulată de minim 2 milioane lei, fără TVA. În cazul unei asocieri, cerinţele minime se vor considera îndeplinite în mod cumulativ.

Tipul procedurii este licitaţie deschisă, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 16 septembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.