Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţia a anunţat reţinerea principalilor responsabili pentru ameninţările la adresa familiei jucătorului Angel Di Maria

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Doua dintre persoanele presupuse a fi implicate în ameninţările la adresa familiei fotbalistului argentinian Angel Di Maria în localitatea Funes, din provincia Santa Fe, au fost reţinuţi miercuri, au anunţat surse judiciare din Argentina, citate de EFE., potrivit Agerpres.

"Autorii incidentului au fost arestaţi. Cele două persoane care se aflau în maşină au fost arestate, în cadrul unei operaţiuni speciale cu sprijinul Parchetului, al poliţiei federale şi al serviciilor de informaţii", a declarat procurorul Pablo Socca.

Conform informaţiilor, poliţia i-a reţinut pe cei doi dintr-un apartament închiriat, după ce au fost identificaţi ca fiind cei care s-au aflat în maşină la momentul lansării ameninţărilor la adresa familiei fotbalistului.

În cursul operaţiunii, a fost ridicată şi o armă de foc.

Poliţia argentiniană deschisese o anchetă după ameninţările la adresa familiei fotbalistului Angel Di Maria, campion mondial cu selecţionata Albiceleste în 2022, la domiciliul său din apropiere de Rosario, pe fondul unor ameninţări similare recente legate de traficul de droguri în al treilea oraş ca mărime din Argentina.

Un mesaj al cărui conţinut nu a fost dezvăluit a fost lansat dintr-o maşină la primele ore ale dimineţii de luni, într-un cartier de la periferia oraşului Rosario, unde Di Maria deţine o proprietate.

Mesajul era introdus într-o pungă de plastic, iar poliţia a sosit la faţa locului pentru a lua amprente, pentru a verifica eventualele camere de supraveghere şi pentru a căuta martori.

Conform presei, mesajul ar fi conţinut menţiunea "Nici măcar Pullaro nu te va salva", aluzie la Maximiliano Pullaro, guvernatorul provinciei instalat în funcţie în decembrie anul trecut şi care a declarat război traficanţilor de droguri locali.

Un val de violenţă a început la începutul acestei luni la Rosario şi s-a soldat cu patru morţi în cinci zile.

O ipoteză a anchetatorilor este că Di Maria (36 ani), originar din Rosario, în prezent jucătorul echipei Benfica Lisabona, după ce a mai evoluat la Real Madrid şi Paris Saint-Germain, este vizat pentru un impact cât mai mare în rândul populaţiei.

Jucătorul s-a aflat în stagiu de pregătire cu echipa naţională a Argentinei, care a disputat două meciuri amicale în Statele Unite, în vederea Copa America, câştigate de selecţionata "Albiceleste" cu El Salvador (3-0) şi Costa Rica (3-1)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.