Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția americană oferă noi detalii despre accidentul lui Tiger Woods: sportivul 'zbura' cu propriul bolid și s-a rostogolit de mai multe ori

www.reuters.com
tiger woods

Tiger Woods conducea aproape de dublul limitei de viteză de 45 mph (72 km/h), când a suferit accidentul de mașină, în februarie, potrivit șefului poliției din Los Angeles, informează BBC Sports, relatează Mediafax.

Jucătorul de golf, în vârstă de 45 de ani, a suferit un accident de mașină cumplit, în luna februarie, paramedicii și pompierii făcând atunci eforturi mari pentru a-l descarcera din epava mașinii sale.

Potrivit poliției, mașina lui Woods a părăsit carosabilul cu o viteză de aproximativ 84-87 mph (135-140 km/h) și s-a rostogolit de mai multe ori.

Citește și: Tiger Woods a fost mişcat de susţinerea primită după accidentul rutier suferit

Woods a fost eliberat din spital la începutul acestei luni, după ce a suferit o serie de răni grave.

Șeriful șef al satului Los Angeles, Alex Villanueva, a declarat, citat de BBC Sports: "Principalul factor care a cauzat accidentul fost conducerea cu o viteză nesigură pentru condițiile de trafic și incapacitatea de a negocia virajele la acea viteză."

Mașina lui Woods a trecut de linia de demarcație a drumului și a ieșit în afara acestuia, oprindu-se la peste 100 de metri de locul părăsirii carosabilului, lovind în cale un copac și rostogolindu-se de mai multe ori, în apropierea zonei Ranchos Palos Verdes.

Americanul a suferit fracturi deschise la picior, precum și alte leziuni la picior și la gleznă.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural'

În plus, pe lângă viteza de 140 km/h cu care a lovit parapetul drumului, șeriful Villanueva a adăugat că viteza estimată cu care vehiculul a lovit copacul a fost de 75 mph (aproximativ 120 km/oră)”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.