Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția avertizează șoferii din Giurgiu: ceața densă îngreunează circulația

www.romaniatv.net
ceață

Poliția avertizează că se circulă cu dificultate pe mai multe șosele din județul Giurgiu din cauza ceții. De aceea, șoferii sunt sfătuiți să circule cu prudență pe drumuri, informează Mediafax.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că, duminică seara, se circulă cu dificultate pe mai multe șosele din județul Giurgiu. Vizibilitatea este redusă pe alocuri sub 100 metri, pe mai multe tronsoane de drumuri naționale din cauza ceții.

Polițiștii atrag atenția că cele mai mari probleme sunt pe DN 5 București – Giurgiu, DN 5B Giurgiu – Ghimpați, DN 5C Giurgiu – Zimnicea și DN 41 Giurgiu – Greaca.

Citește și: Analiză │ România este condusă de ardeleni: Președintele, serviciul secret, Justiția, Academia, partidele politice sau ministerele

Polițiștilor le recomandă șoferilor să reducă viteza, să mărească distanța între mașini şi să folosească corespunzător luminile, acordând prioritate celor în drept, evitând să se angreneze în efectuarea unor manevre periculoase în condiții de vizibilitate diminuată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.