Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția a expus controversatele BMW-uri în Parcul Herăstrău, în prezența lui Lucian Bode (foto)

Inquam Photos / Octav Ganea
lucian-bode-bmw

Poliția Română a prezentat sâmbătă, în Parcul Herăstrău din București, mașinile BMW cumpărate de la Automobile Bavaria.

Cu ocazia Zilei Poliției Române, IGPR a amenajat în Parcul Herăstrău standuri unde a expus armamentul și tehnica din dotare.

Polițiștii Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale au prezentat „roboţelul pirotehnic”, un dispozitiv performant de detectare a explozivilor şi de dezamorsare a bombelor, iar luptătorii S.I.A.S. au venit și cu acel costum special pentru protecție la intervenții și au răspuns la toate întrebările cetățenilor despre ceea ce înseamnă munca lor.

Printre punctele de interes au fost mașinile BMW, achiziția care a stârnit controverse și care a intrat în vizorul unor anchete.

La evenimentul Herăstrău a participat inclusiv ministrul de Interne, Lucian Bode, care a admirat autoturismele cu capacitate cilindrică de aproape 2.000 de cmc.

Pentru cei 38.000 de euro, cât costă o astfel de mașină, motorizările nu sunt de top, ci unele de bază. Reprezentanții Poliției spun că achiziționarea acestor mașini este foarte utilă înă, având în vedere că acestea vor intra în dotarea polițiștilor mai ales pe autostrăzi, dar și prin orașe.

Parchetul Uniunii Europene și DNA cercetează contractul de achiziție încheiat de Poliția Română cu firma Automobile Bavaria, pentru cumpărarea a 600 de mașini BMW, potrivit Europa Liberă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.