Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţia Capitalei: Taximetrist reţinut după ce a tâlhărit un minor

catuse

Un taximetrist din Bucureşti a fost reţinut, marţi, de poliţişti după ce a tâlhărit un minor, informează Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGMP). Tânărul reţinut, în vârstă de 22 de ani, este bănuit de săvârşirea unei infracţiuni de tâlhărie calificată asupra unui minor, în vârstă de 17 ani, după ce l-a deposedat de un telefon mobil şi l-a târât o distanţă de 100 de metri cu taxiul pe care îl conducea.

Minorul a reclamat că, la data de 20 mai, în jurul orei 4.00, în timp ce se afla în faţa imobilului de domiciliu, împreună cu fratele său, un taximetrist care i-a transportat la adresa respectivă a încercat să-i sustragă un telefon mobil, asigurându-şi scăparea prin acte de violenţă. În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti a rezultat faptul că cei doi fraţi au plecat din Centrul Vechi al Capitalei cu un taximetru, însă pe traseu şoferul a cerut părţii vătămate telefonul mobil, sub pretextul apelării unui prieten, conform Agerpres.

"În momentul ajungerii la destinaţie, şoferul le-a cerut celor doi să coboare pentru a împinge autoturismul deoarece voia să schimbe alimentarea motorului de pe gaz pe benzină şi avea nevoie de ajutor pentru a porni, după care a demarat, fără a restitui telefonul. Întrucât portiera dreapta faţă rămăsese deschisă, victima a încercat să se urce în autoturism, însă nu a reuşit, fiind târât pe o distanţă de aproximativ 100 de metri.După ce şoferul autoturismului a oprit şi victima a reuşit să-şi recupereze telefonul, taximetristul a fugit, fără ca partea vătămată să reţină numărul de înmatriculare, firma sau indicativul maşinii", informează DGPMB.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.