Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția din Bacău a amendat două persoane pentru că au incendiat deşeuri rezultate din materiale de construcţii, pentru a recupera cupru

europafm.ro
amenda politie

Doi bărbaţi au fost amendaţi de jandarmii din Bacău cu 120.000 de lei după ce au incendiat deşeuri rezultate din materiale de construcţii, pentru a recupera cupru, aluminiu, bronz şi inox ca să le predea, contra cost, la un centru specializat.

Potrivit Jandarmeriei Române, doi bărbaţi care incediau şi abandonau deşeuri rezultate din materialele de construcţii în zona Centurii Bacăului au fost observaţi de un echipaj de jandarmerie, care s-a îndreptat spre ei, cu intenţia de clarifica motivul prezenţei în zonă.
”În urma verificărilor efectuate, jandarmii au constatat că cei doi au dat foc la mai multe cabluri pentru a recupera cupru, aluminium, bronz şi inox în vederea predării acestora contra cost la un centru specializat. De asemenea, a fost ridicată în vederea confiscării o cantitate de aproximativ 130 de kg de materiale fieroase găsită în masina acestora”, a arătat sursa citată.
Cei doi bărbaţi au fost duşi la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău, unde au fost sancţionaţi contravenţional cu o amendă în valoare de 6.000 de lei fiecare şi le-a fost aplicată măsura complementară de readucere la starea iniţială a terenului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.