Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţia germană a întrerupt o înmormântare la care participau 400 de persoane

digi24.ro
covid-19

O înmormântare la care participau circa 400 de persoane a fost întreruptă în oraşul Bremen, din nordul Germaniei, pentru încălcarea restricţiilor legate de limitarea răspândirii COVID-19, informează marţi poliţia, relatează dpa, potrivit Agerpres.

"Numărul total de participanţi permis la evenimente a fost depăşit considerabil", a declarat o purtătoare de cuvânt a poliţiei despre incident, care s-a produs luni.

Citește și: Ana Birchall răstoarnă povestea renunțării la pensia specială, prin demisie: ‘Rog share, să se știe adevărul!’

Agenţii de poliţie i-au cerut capului familiei să anuleze întreg evenimentul, după care participanţii au părăsit pe rând cimitirul.

Poliţia a întocmit un raport care menţionează încălcări ale restricţiilor privind contactul cu alte persoane şi ale regulilor de igienă, precum purtarea măştii, urmând să fie formulate acuzaţii.

Într-un comunicat, poliţia a făcut apel la public să dea dovadă de disciplină în timpul pandemiei. "Nu vă puneţi pe voi şi forţele de poliţie în pericol", au cerut oamenii legii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.