Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția Română, avertisment pentru români: 'Nu deschideți astfel de e-mailuri! Sunt false'

politia romana

Poliția atenționează aupra unor emailuri false trimise în numele polițiștilor, prin care destinatarii sunt invitați să acceseze o serie de documente atașate pentru o așa-zisă anchetă.

Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR) avertizează populația cu privire la un posibil atac informatic prin intermediul e-mailurilor. Este vorba despre un mesaj în care cei care îl primesc sunt invitați să acceseze o serie de documente atașate, pentru o așa-zisă anchetă.

„Compliment. Sperăm să acceptați această scrisoare cu bună credință. Sunteți invitat de această notificare la Sediul poliției Române privind o anchetă în curs de desfășurare. Vă rugăm să consultați documentele atașate pentru informații și contactați avocatul, dacă este necesar. Data: 10 aprilie 2020. Ora: 11:00.” - este mesajul transmis pe e-mail.

Scandal MONSTRU la ROMATSA. Un politruc a fost numit peste noapte șef în locul unui controlor de trafic cu experiență de peste 30 de ani (DOCUMENT)

Polițiștii avertizează că aceste e-mailurile nu sunt trimise de Poliția Română și sunt false.

„Nu deschideți astfel de e-mailuri! Ele nu sunt trimise de Poliția Română și sunt false” - au transmis reprezentanții IGPR.

Oamenii legii au început cercetări pentru a descoperi sursa acestora și tragerea la răspundere a celor care au trimis mesajele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.