Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţia Română, măsură de ultimă oră: Arestul Central va fi extins

gratiere condamnare inchisoare arest

Arestul Central al Politiei Capitalei va fi extins, din cauza supraaglomerarii, în alte doua corpuri de cladire din curtea institutiei, unde au sediile revista Politia Româna si Institutul pentru Cercetarea si Prevenirea Criminalitatii, potrivit unor oficiali din IGPR.

Sursele citate au declarat, pentru Mediafax, ca Arestul Central al Politiei Capitalei urmeaza sa fie extins întrucât gradul de ocuparea a acestuia a ajuns la aproape suta la suta.

Reprezentantii Inspectoratului General al Politiei Române (IGPR) au hotarât, la sfârsitul anului trecut, ca Arestul sa fie extins în alte doua corpuri de cladire situate în curtea acestuia, ocupate de revista Politia Româna si Institutul pentru Cercetarea si Prevenirea Criminalitatii.

În acest sens, s-a hotârât ca redactia sa fie mutata în aceeasi cladire în care functioneaza si Centrul de Presa al IGPR, în strada Domnita Anastasia, în timp ce angajatii Institutului pentru Prevenirea Criminalitatii vor lucra în cladirea Centrului Cultural al Ministerului Afacerilor Interne, din strada Mihai Voda, unde, conform surselor citate, au început deja lucrarile pentru reamenajarea birourilor.

În prezent, în Arestul Politiei Capitalei sunt închisi, printre altii, fosta sefa a DIICOT Alina Bica, cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Hertanu, omul de afaceri Dorin Cocos si fiul acestuia, Alin, primarul suspendat al municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, fostul presedinte al Federatiei Române de Box Rudel Obreja si fostul ministru al Internelor Cristian David.

De asemenea, reprezentantii Politiei Capitalei au declarat  ca "pe parcursul anului 2014 a fost analizata, în mai multe etape, situatia Centrului de Retinere si Arestare Preventiva 1, programându-se lucrari de reabilitare si igienizare a acestui spatiu".

Sursa citata a precizat ca în perioada urmatoare vor avea loc lucrari de igienizare în zona de acces, spatiul destinat vizitatorilor, precum si în camerele în care se asigura dreptul la grefa, urmând sa fie adusa si mobila noua.

Renovarea va fi realizata cu angajati ai Politiei Capitalei si nu se va apela la serviciile unei societati private, a mai precizat sursa citata.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.