Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția rutieră anunță restricții de trafic în București: vizată este şoseaua Ştefan cel Mare - Calea Floreasca

Inquam Photos / George Calin
politia rutiera verificari interdictii circulatie

Brigada Rutieră anunţă că traficul rutier va fi restricţionat, timp de două zile, în intersecţia şoseaua Ştefan cel Mare - Calea Floreasca, întrucât se fac lucrări pentru remedierea unei avarii la reţeaua de distribuţie a gazelor naturale, relatează News.ro.

"Astăzi, 09.12.2020 a.c., Brigada Rutieră a fost informată de către S.C. Distrigaz Sud Reţele cu privire la faptul că în intersecţia Sos. Ştefan cel Mare-Calea Floreasca, sensul de către Piaţa Victoriei, vor fi instituite restricţii temporare de trafic pe o durată de 48h în vederea remedierii unei avarii la reţeaua de distribuţie a gazelor naturale", a transmis Brigada Rutieră.

Ca urmare, Brigada Rutieră le solicită şoferilor să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri.

Citește și: Cuvintele Patriarhului Daniel despre căderea regimului s-au adeverit! Ludovic Orban a pierdut puterea: 'Dumnezeu nu se lasă batjocorit!'

Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate şi semnalizate sau la culoarea verde a semaforului electric, după o temeinică asigurare şi să nu staţioneze pe partea carosabilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.