Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Politica îi afectează afacerile. Deschiderea unui hotel Trump, întâmpinată cu ostilitate

Zeci de persoane au protestat marţi împotriva preşedintelui american Donald Trump la deschiderea unui nou Hotel Trump la Vancouver, în Canada, au relatat media locale, citate de DPA, conform agerpres.

Eric Trump şi Donald Jr., fii ai miliardarului american, dar şi fiica sa Tiffany au luat parte la ceremonia de tăiere a panglicii la Trump International Hotel & Tower, primul deschis în afara SUA după instalarea lui Donald Trump la Casa Albă.

Citeşte şi: Social-democraţii germani îşi reduc decalajul faţă de conservatorii lui Merkel

Eric Trump a spus despre noua clădire turn, care are 63 de etaje şi o înălţime de 188 de metri, că este o 'capodoperă vizuală', iar despre Vancouver a afirmat că este unul dintre cele mai frumoase locuri din lume, a relatat Vancouver Sun, însă protestatarii au criticat viziunile lui Donald Trump în interviuri pentru această publicaţie.

content-image

"Trump este extrem de înfricoşător. Nu-mi place să se accepte în niciun fel ceea ce reprezintă Trump", a declarat un protestatar pentru Vancouver Sun.

Un alt protestatar a venit în faţa clădirii cu pancarte pe care era scris 'Dump Trump' şi 'Este deja 2020?', conform publicaţiei citate.

Vancouver Sun a mai scris că niciun oficial din partea autorităţilor oraşului nu a participat la ceremonia de inaugurare.

Atunci când miliardarul american a cerut în campania electorală introducerea unei interdicţii pentru imigranţii musulmani în SUA, primarul oraşului Vancouver, Gregor Robertson, a cerut ca numele lui Trump să fie înlăturat de pe hotel.

VIDEO Donald Trump, anunțuri CAPITALE în Congresul SUA: STOP Obamacare și reformă fiscală totală

"Numele şi brandul Trump nu îşi mai au locul pe orizontul Vancouverului, la fel cum nici ideile sale rasiste şi de om ignorant nu îşi au locul în lumea modernă", a scris Robertson pe Twitter în decembrie 2016.

Pe timpul preşedinţiei sale, Trump şi-a pus activele companiilor sale într-un fond special, iar Donald Jr. şi Eric sunt cei care vor lua deciziile în cadrul grupului, a spus el, în timp ce un consilier pe probleme de etică va superviza operaţiunile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.