Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Politicianul iubăreţ din partidul lui Băsescu iese din nou la atac: Ultimele planuri ale lui Crăcea

Preşedintele organizaţiei municipale a Mişcării Populare (MP) Giurgiu, Marius Crăcea, îşi menţine dorinţa de a candida la Primăria municipiului Giurgiu şi crede că preşedintele organizaţiei judeţene a partidului, Ionel Dinu, îi va ceda poziţia de candidat, în care a fost validat de conducerea centrală a formaţiunii.

'Îmi doresc în continuare şi îmi menţin decizia de a candida la Primăria municipiului Giurgiu. A fost validat de la centru pentru această candidatură domnul Ionel Dinu şi cred că voi putea candida la Primăria municipiului Giurgiu dacă dânsul îmi cedează locul, aşa cum a declarat în cadrul penultimei conferinţe de presă a organizaţiei judeţene a Mişcării Populare Giurgiu', a declarat miercuri, pentru AGERPRES, Marius Crăcea. El spune că este în continuare preşedinte al organizaţiei municipale şi votul dat la nivel central privind excluderea lui din partid a fost doar 'un act consultativ'.

'Nu este neapărat o decizie excluderea mea din Mişcarea Populară, ci s-a analizat şi concluzia a fost că excluderea a fost de fapt doar un act consultativ, nu a fost nevoie să fiu repus în funcţie. Dacă decizia a fost una consultativă, practic, în continuare, sunt şi am fost tot timpul preşedinte interimar al organizaţiei municipale şi am ca obiectiv şi îmi doresc să candidez la Primăria municipiului Giurgiu', a adăugat Marius Crăcea. Excluderea lui Marius Crăcea din Mişcarea Populară a fost discutată la nivelul central al partidului după ce acesta a făcut un anunţ în cadrul unei conferinţe de presă că îşi caută iubită. Preşedintele organizaţiei judeţene a Mişcării Populare Giurgiu, Ionel Dinu, a declarat, pe 21 ianuarie, că el este validat de către partid să fie candidatul formaţiunii pentru primăria municipiului reşedinţă, dar ia foarte mult în calcul şi candidatura lui Marius Crăcea. 'În urma întâlnirii la nivel central în cadrul Mişcării Populare de sâmbătă, 16 ianuarie, eu am fost validat de către partid să fiu candidatul Mişcării Populare la Primăria municipiului Giurgiu, dar iau foarte mult în calcul şi candidatura domnului Crăcea, eu o să mă retrag şi o să candideze el pentru că evenimentul Marius Crăcea a fost un eveniment major, a stârnit ambiţii şi invidii din partea adversarilor politici, a creat cea mai mare vibraţie naţională în partidul Mişcarea Populară după preluarea partidului de către Traian Băsescu în funcţie de preşedinte. Nu spun că a creat o vibraţie mai mult decât aceea, dar este a doua vibraţie pe care a creat-o în partid. Chiar şi babele surde au ajuns să afle de Mişcarea Populară', a afirmat Ionel Dinu, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.