Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițist exemplar: un angajat MAI a donat de cinci ori plasmă

Linkdin
plasma umana sange recoltare

Un polițist din Arad a donat, joi, pentru a cincea oară plasmă la Centrului de Transfuzie Sanguină Arad. Potrivit IPJ Arad, polițistul care a donat joi pentru a cincea oară plasmă lucrează în cadrul Poliției Municipiului Arad - Secția 2 Rurală. Acesta crede că este datoria lui să îi ajute pe cei care au atâta nevoie de „lichidul salvator”, informează Mediafax..

„Cinci ore petrecute în ultimele 4 luni la Centrul de Transfuzie Sanguină Arad, câteva programări telefonice și o bună disciplină a donatorului au făcut posibilă recoltarea și validarea a 15 unități de plasmă salvatoare pentru cei internați în Secțiile de Terapie Intensivă. Bolnavii și familiile acestora aduc mulțumiri pe această cale eroului necunoscut”, au transmis reprezentanții Centrului de Transfuzie Sanguină Arad.

Citește și: Avocatul Radu Chiriță, analiză tranșantă și tristă despre alegeri: 'Școala vieţii poate l-o fi ridicat pe Steve Jobs, dar pe milioane i-o dus în puşcării'

Conform IPJ Arad, nevoia de plasmă și sânge este din ce în ce mai mare în această perioadă, astfel că polițiști arădeni vor continua să doneze sânge și plasmă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.