Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii au aplicat amenzi de peste 13 milioane de lei, pentru nerespectrea restricţiilor de circulaţie

Politia Rutiera
politia amenzi

Poliţiştii au depistat, în ultimele 24 de ore, peste 6.000 de persoane care nu au respectat prevederile privind restricţionarea circulaţiei, au întocmit 11 dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor şi au aplicat sancţiuni în valoare de peste 13.000.000 de lei, a anunţat, miercuri, Inspectoratul General al Poliţiei Române.

"În ultimele 24 de ore, 216 autovehicule, cu 811 persoane, au fost preluate din zonele de frontieră. Au fost verificate 12.056 de persoane faţă de care s-a dispus izolarea sau carantina. Acţiunile au avut ca rezultate întocmirea a 11 dosare penale la art. 352 Cod penal, privind zădărnicirea combaterii bolilor", a precizat Biroul de presă al IGPR, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Reținută pentru 24 de ore în trecut, a ajuns acum, în plină stare de urgență, să aibă contracte cu statul! Tânăra este membru PNL

În trafic, poliţiştii au constatat 62 de infracţiuni rutiere, fiind reţinute 212 permise şi retrase 156 de certificate de înmatriculare. 150 de persoane au fost prinse în flagrant delict, în timp ce comiteau infracţiuni sau imediat după aceea şi alte şapte persoane urmărite au fost depistate.

"Peste 14.000 de poliţişti au verificat şi respectarea interdicţiilor impuse persoanelor aflate în izolare sau carantină şi a celor impuse, pe timpul stării de urgenţă, unităţilor comerciale, efectuând totodată controale pentru combaterea criminalităţii economice", a informat sursa citată.

Citește și: BOR reacționează după declarația președintelui: BOR a respectat întocmai toate normele impuse prin leg

În misiunile lor, poliţiştii au fost sprijiniţi de peste 4.000 de poliţişti locali, alăturându-se, în activităţile în sistem integrant, jandarmi şi efective ale MApN.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.