Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii au aplicat, în ultimele 24 de ore, peste 10.000 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 3,8 milioane lei

Poliţiştii au intervenit, în ultimele 24 de ore, poliţiştii la peste 3.000 de sesizări venite din partea cetăţenilor, iar în urma activităţilor desfăşurate au fost aplicate peste 10.000 de sancţiuni contravenţionale. Astfel, au fost aplicate amenzi în valoare de peste 3,8 milioane lei, potrivit news.ro.

„La data de 8 septembrie a.c., poliţişti au acţionat, la nivel naţional, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate 511 acţiuni şi s-a intervenit la 3.067 de evenimente, dintre care 2.632 au fost sesizate prin 112. Totodată, au fost semnalate 949 de posibile infracţiuni şi au fost dispuse măsuri preventive în cazul a 44 de persoane”, arată comunicatul de presă al Poliţiei Române.

De asemenea, au fost depistate 14 persoane urmărite naţional sau internaţional.

Totodată, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 10.251 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 3.870.088 de lei, mai indică sursa citată.

Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru creşterea siguranţei în trafic, fiind constatate 177 de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Prin urmare, poliţiştii au reţinut 807 permise de conducere, 122 pentru conducere sub influenţa alcoolului, 36 pentru conducere sub influenţa drogurilor şi 249 pentru viteză, fiind retrase 417 certificate de înmatriculare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.