Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii AU ARESTAT şase persoane după asasinarea ambasadorului rus

Poliţia turcă a arestat şase persoane în legătură cu uciderea ambasadorului rus Andrei Karlov, care a fost împuşcat în spate în timp ce ţinea luni un discurs la Ankara de către un poliţist în afara serviciului care a strigat 'Nu uitaţi de Alep' şi 'Allahu Akbar', au relatat media de stat, potrivit Reuters, transmite agerpres.

Agenţia de presă Anadolu a transmis marţi că mama, tatăl şi sora atacatorului, precum şi alte două rude au fost reţinuţi în provincia Aydin din vestul Turciei. Colegul său de apartament din Ankara a fost de asemenea reţinut.

Cum se FABRICĂ ştirile false despre Alep. Poliţiştii egipteni i-au prins în flagrant / VIDEO

Statele Unite au anunţat că cele trei misiuni ale lor din Turcia vor fi închise marţi după ce în cursul nopţii au avut loc focuri de armă în faţa Ambasadei SUA de la Ankara. Ambasada se află în apropierea galeriei de artă unde ambasadorul a fost împuşcat, iar poliţia turcă a reţinut un bărbat în legătură cu acest incident, au relatat media de stat.

Ministerul de Externe al Rusiei a precizat marţi că reprezentanţii diplomaţiilor celor două ţări au evidenţiat, într-o convorbire telefonică în timpul nopţii, nevoia de a depune mai multe eforturi în lupta împotriva terorismului.

Miniştrii de externe rus, turc şi iranian se întâlnesc marţi la Moscova pentru a discuta despre criza din Siria. O delegaţie a Rusiei urmează să ajungă marţi la Ankara pentru a investiga atacul, a relatat CNN Turk.

Reacția lui Erdogan după ASASINATUL de la Ankara: 'E o PROVOCARE' - VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.