Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii au dat șase amenzi în Ilfov, după o nuntă organizată cu mai multe persoane

Mediafax
amenda amenzi politist

Polițiștii din Ilfov au dat șase amenzi după o nuntă care a fost organizată într-un local din comuna 1 decembrie. Potrivit unui comunicat al Poliției Ilfov, poliţiştii din Măgurele s-au deplasat la localul respectiv, după ce în spațiul public au apărut imagini cu un eveniment privat organizat în localul din comuna 1 decembrie, informează Mediafax.

Când au ajuns polițiștii, evenimentul nu mai era în desfășurare, dar, în urma verificărilor făcute, oamenii legii au stabilit că a fost vorba de o nuntă, la care au participat mai multe persoane, fiind astfel încălcate dispozițiile prin care este interzisă organizarea de evenimente private, precum și măsurile de protecție individuală.

Poliţiştii ilfoveni au identificat o parte dintre persoanele participante la evenimentul respectiv precum şi pe admnistratorul unităţii de profil.

„În urma verificărilor, pâna la acest moment, polițiștii oraşului Măgurele au aplicat 6 sancțiuni contravenționale, din care o sancţiune contravenţională, în valoare de 3000 de lei, a fost aplicată administratorului societăţii, iar celelalte 5 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2500 de lei, au fost aplicate persoanelor participante”, a mai transmis Poliția Ilfov.

Citește și: Zi decisivă pentru Liviu Dragnea și Carmen Dan: Tribunalul decide dacă trebuie anchetați în dosarul 10 August

Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru identificarea tuturor participanților și au deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.