Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii au descins la 15 adrese din Covasna, pentru anihilarea unei reţele de trafic de droguri şi braconaj

www.cyd.ro
mascați, percheziții

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Covasna, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T, au efectuat 15 percheziţii pe raza judeţului Covasna la persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi mare risc, precum şi de braconaj, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP), potrivit agerpres.ro.

Citește și: Carmen Dan lovește tare, după dezvăluirile Emiliei Șercan! Măsura prin care cutremură sistemul

"În urma descinderilor de ieri, 18 aprilie, au fost descoperite şi confiscate 249 de comprimate extasy, 5 grame de cannabis, două arme (una letală şi una neletală), precum şi muniţie deţinute în mod ilegal. De asemenea, au fost confiscate şi 17 kg de carne de vânat, 55 bucăţi de preparate din carne de vânat şi 10 trofee de căpriori, despre care există suspiciuni că ar proveni din comiterea de fapte de braconaj, precum şi sumele de 45.000 de lei şi 7.500 de euro", se arată într-un comunicat de presă al IJP Covasna.

Citește și: Tăriceanu aruncă bomba! Liderul ALDE face dezvăluiri uluitoare

Potrivit acestuia, şase persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Covasna pentru audieri, iar faţă de un bărbat de 30 de ani a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore.

În cursul zilei de vineri acesta a fost prezentat Tribunalului Covasna, care a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citește și: Viorica Dăncilă aruncă bomba! Dă semnalul pentru candidatura lui Liviu Dragnea la prezidențiale

Cercetările sunt continuate de D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Covasna sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic cu droguri de risc şi mare risc.

"În cauză se va dispune măsura disjungerii cu privire la faptele de braconaj, urmând ca cercetările să fie continuate de Serviciul Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase al IJP Covasna", se mai arată în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.