Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii au făcut prăpăd de Crăciun: 400 de șoferi au rămas fără permis

politie bun

Polițiștii au reținut luni aproape 400 de permise de conducere și au constatat 127 de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

”În ultimele 24 de ore, polițiștii au intervenit la 3.088 de solicitări ale cetățenilor și au constatat 800 de infracțiuni.

La data de 26 decembrie a.c., poliţiştii au acționat, la nivel național, pentru a preveni faptele antisociale, organizând 304 acțiuni. Au intervenit la 3.088 de evenimente, dintre care 2.683 au fost sesizate de cetățeni prin 112.

În urma activităților, au fost constatate 800 de infracţiuni, 118 persoane fiind surprinse în flagrant delict.

De asemenea, au fost depistate 11 persoane urmărite național, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 25 de măsuri preventive.

Pentru alte nereguli constatate, polițiștii au aplicat 3.825 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 1.561.335 de lei.

În trafic, poliţiştii rutieri au acționat pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate 127 de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Au fost reținute 399 de permise de conducere și au fost retrase 148 de certificate de înmatriculare.

Poliția Română acționează permanent pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea comunității şi, totodată, este pregătită să intervină atunci când situaţia o impune.”, informează IGPR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.