Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii au intervenit pentru aplanarea unui conflict iscat după o şicanare în trafic; trei persoane au fost duse la audieri

www.pixabay.com
poliție, polițiști

Poliţiştii au intervenit, miercuri seară, pentru aplanarea unui conflict iscat după o şicanare în trafic, la Medgidia, trei persoane fiind duse la audieri, potrivit Agerpres.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, "evenimentul s-ar fi produs pe fondul unei şicanări în trafic, care ar fi pornit din zona Berărie şi s-a terminat odată cu intervenţia poliţiştilor". 

"Mai exact, un echipaj de Poliţie, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a observat conflictul şi a intervenit, în zona Balada. Trei persoane au fost conduse la audieri. Cercetările continuă, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate, stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun", a transmis IPJ.

Citește și: Scene HALUCINANTE - Profesoara dată afară că a intrat cu un pistol la ore s-a întors la catedră: 'Da, am armă, am mitralieră, am şi un tun!'

La faţa locului au fost prezenţi şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, nefiind însă necesară intervenţia acestora. 

"Luptătorii SAS se aflau într-o acţiune de patrulare şi de menţinere a ordinii şi liniştii publice şi au ajuns în scurt timp la faţa locului, pentru a preîntâmpina o eventuală escaladare a conflictului", a menţionat IPJ Constanţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.