Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii au prins la noroc un violator și criminal căutat de 7 ani: l-au oprit la un control de rutină în trafic

barbu Ilie

Un bărbat de 42 de ani condamnat la închisoare pentru viol și tentativă de omor a fost prins de polițiștii din Capitală în urma unui control desfășurat de rutină desfășurat în trafic. Conform primelor informații ar fi vorba despre Barbu Ilie, cel care în fața polițiștilor și-a declarat altă identitate.

”Duminică, 30 octombrie a.c., polițisti din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Brigada Rutieră, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat un bărbat, în vârstă de 42 de ani, urmărit pentru săvârșirea infracțiunilor de viol si tentativă la omor.

La data menționată, în jurul orei 10.30, politiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe o stradă din Sectorul 2, au oprit pentru control un autoturism, în care se aflau două persoane.

Procedând la legitimarea și verificarea acestora, conducătorul auto a furnizat date false cu privire la identitatea sa. Ulterior, din verificările efectuate, s-a constatat că pe numele bărbatului figurează două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, unul de 10 ani pentru săvârșirea infracțiunii de viol, emis de Tribunalul București în anul 2014, iar altul tot de 10 ani pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor, emis de Tribunalul București, în anul 2015.

Bărbatul a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere în vederea continuării cercetărilor, acesta fiind predat, ulterior, polițiștilor Secției 6 Poliție, în vederea încarcerării acestuia într-un penintenciar.”, informează Poliția Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.