Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii de frontieră au percheziţionat locuinţa unui bărbat din Botoșani, acuzat de contrabandă cu țigări

politia de frontiera
țigări frontieră

Poliţiştii de frontieră din Botoşani au percheziţionat locuinţa unui bărbat din localitatea Bobuleşti, după ce au obţinut informaţii că în imobil sunt depozitate mai multe colete cu ţigări de contrabandă, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră, Minodora Răcnea.

Potrivit sursei citate, percheziţiile, care au fost autorizate de procurori, au avut loc la scurt timp după ce poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Româneşti au urmărit două persoane care au încărcat mai multe colete cu ţigări într-o căruţă şi s-au îndreptat spre localitatea Bobuleşti, potrivit Agerpres.ro.

"Poliţiştii de frontieră observat cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte, pe direcţia localităţii de frontieră Bădiuţi, două persoane, care încărcau colete voluminoase într-un atelaj hipo, ce ulterior s-a îndreptat spre localitate. Poliţiştii de frontieră au procedat la monitorizarea atelajului, iar la scurt timp au identificat un tânăr de 17 ani, care a declarat, în prezenţa tutorelui, că a transportat la o locuinţă din Bobuleşti câteva colete, fără să ştie ce anume conţin. Poliţiştii de frontieră au identificat locuinţa, a cărui proprietar este un cetăţean român, în vârstă de 61 de ani. În urma autorizării procurorului de caz, a fost efectuată percheziţia locuinţei, şi, într-o anexă, au fost descoperite opt colete cu ţigarete", a afirmat Răcnea.

În cele opt colete se aflau 4.000 de pachete cu ţigări, în valoare de 37.976 de lei, care au fost ridicate de poliţiştii de frontieră.

Persoanele implicate s-au ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.