Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii din Brașov au efectuat 14 percheziții la firme bănuite de evaziune fiscală. Prejudiciul produs se ridică la 2 milioane de lei

112 politia politie

Polițiștii din Brașov fac, joi dimineața, 14 percheziții la sediile și punctele de lucru ale unor firme, dar și la domiciliile unor persoane, bănuite de evaziune fiscală. Prejudiciul produs se ridică la 2 milioane de lei.

Potrivit IPJ Brașov, perchezițiile au loc într-un dosar într-un dosar penal în care se fac cercetări pentru evaziune fiscală, potrivit Mediafax.ro.

Citește și: BREAKING - Vasile Florin Cîţu, desemnat candidat pentru funcţia de prim-ministru de către preşedintele Klaus Iohannis.

„Din cercetări a reieșit faptul că mai multe societăți comerciale brașovene au înregistrat în evidențele contabile cheltuieli fictive reprezentând facturi fiscale de achiziție, materiale de construcții și facturi fiscale de prestări servicii”, au transmis reprezentanții Poliției Brașov.

Potrivit acestora, prejudiciul creat bugetului de stat ajunge la circa 2.000.000 lei.

În cadrul perchezițiilor sunt ridicate documente financiar contabile și alte mijloace de probă și vor fi duse la audieri patru persoane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.