Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii din cadrul IPJ Galați au depistat şase autovehicule de marfă care transportau ilegal 66 de persoane

112 politia politie

Poliţiştii au aplicat opt sancţiuni contravenţionale şi au dispus măsura suspendării dreptului de utilizare pentru şase autovehicule de marfă care transportau ilegal 66 de persoane, informează, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi.

Potrivit sursei citate, poliţiştii Serviciului Rutier Galaţi au desfăşurat o acţiune de prevenire şi combatere a transportului de persoane, contra cost, fără deţinerea documentelor necesare, prevăzute de legislaţia în vigoare, potrivit agerpres.ro.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 97: S-a deschis cel mai mare bordel politic, la Capitală

În cursul acţiunii, care a avut loc pe DJ 251, în zona localităţii Slobozia Conachi, poliţiştii au depistat şase autovehicule care efectuau transport de persoane, fără a deţine licenţă de transport sau alte documente specifice tipului de transport efectuat.

Cu toate că autovehiculele ar fi trebuit utilizate exclusiv pentru transportul de marfă, în habitaclul acestora au fost identificate 66 de persoane, transportate ilegal.

Citește și: Florin Cîțu, măsuri drastice împotriva baronilor și bugetarilor: 'Vor fi controale la sânge la modul în care banul public este folosit'

Poliţiştii au aplicat celor şase conducători auto sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 26.000 lei, reţinând totodată, plăcuţele şi certificatele de înmatriculare ale autovehiculelor şi dispunând măsura suspendării dreptului de utilizare a acestora, pe o perioadă de şase luni.

De asemenea, două persoane depistate într-un microbuz şi care nu purtau mască au fost sancţionate contravenţional cu amendă în valoare de 500 lei fiecare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.