Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii din Capitală au efectuat percheziții într-un dosar de furt de medalii și decorații în valoare de 40.000 de euro

Polițiștii din Capitală au făcut percheziții în locuințele unui bărbat de 35 de ani, unde au găsit medalii și decorații furate dintr-o mașină parcată în sectorul 4.

Potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei, ancheta în acest caz a început în 22 iulie, când un bărbat a reclamat că i-a fost furată din mașina parcată în spatele unui bloc din sectorul 4 o valiză metalică în care se aflau mai multe obiecte numismatice, prejudiciul creat fiind de aproximativ 40.000 de euro, potrivit mediafax.ro.

Citește și: E lege! Administrațiile locale pot monta echipamentele de supraveghere video fără costuri suplimentare pentru deținătorii stâlpilor

Polițiștii au prins luni un bărbat de 35 de ani, cunoscut cu preocupări infracţionale, care avea la el peste 20 de medalioane şi decoraţii dintre cele care ar fi fost sustrase din maşină. Acesta ar fi încercat să le vândă în mai multe magazine de profil.

Bărbatul a fost imobilizat şi dus la audieri, iar ulterior a fost reţinut.

Polițiștii au făcut percheziții la adresele unde locuiește bărbatul de 35 de ani, unde au fost găsite peste 550 de medalioane, decoraţii și medalii, reprezentând restul obiectelor numismatice sustrase.

Citește și: Mircea Lucescu împlinește 75 de ani! Cel mai titrat tehnician român din toate timpurile se pregătește pentru o nouă aventură

„De asemenea, din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că fapta reclamată ar fi fost săvârşită de un tânăr de 26 de ani, acesta fiind depistat în cursul zilei de ieri (marți-n.r.) de către poliţişti din cadrul Secţiei 10 Poliţie, la o adresă de pe raza sectorului 3. Bănuitul a fost condus la audieri, ulterior fiind reţinut”, se arată în comunicat.

Prejudiciul creat a fost recuperat în procent de aproximativ 95%.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.