Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii din Giurgiu au avut o sâmbătă plină: Au acordat sancţiuni de peste 80.000 de lei

caine lup caine politist

Un număr de 89 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 80.720 de lei, au fost aplicate de poliţiştii giurgiuveni în ultimele 24 de ore, pentru încălcarea prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice şi pentru încălcarea normelor de convieţuire socială.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean Giurgiu, împreună cu poliţişti din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu şi jandarmi, au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea faptelor cu violenţă, a faptelor de încălcare a legislaţiei privind paza bunurilor, protecţia mediului, a migraţiei ilegale şi a faptelor la regimul rutier.

Au fost verificate 34 de societăţi comerciale, dintre care 16 având ca obiect de activitate pariuri sportive sau jocuri electronice. Totodată, au fost legitimate 278 de persoane, verificate 211 autovehicule şi efectuate peste 134 de testări cu aparatul etilotest şi 11 cu aparatul drugtest.

"Poliţiştii giurgiuveni au aplicat 89 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 80.720 de lei, dintre care 69 pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 14 pentru încălcarea prevederilor Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi trei pentru încălcarea prevederilor Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor", se arată într-un comunicat de presă, emis duminică, de IPJ Giurgiu.

Menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică în parcuri, în proximitatea sălilor de jocuri de noroc şi a barurilor, dar şi respectarea interdicţiei de a permite accesul minorilor în sălile de jocuri electronice au reprezentat o prioritate a poliţiştilor.

La acţiune au participat luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale şi două echipaje canine din cadrul Serviciului Criminalistic şi Poliţiei Mihăileşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.