Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii din municipiul Slatina au oprit o petrecere de botez cu 20 de persoane

politie bun

O petrecere de botez care a avut loc sâmbătă seara, la un restaurant din municipiul Slatina, a fost oprită de poliţişti, iar administratorul localului a fost amendat, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Ionuţ Vasiloaica.

El a precizat că sâmbătă seara, în jurul orei 23,10 poliţiştii s-au sesizat din oficiu, în timpul unei patrulări, despre faptul că în incinta unui restaurant din Slatina este organizat un eveniment privat, deşi conform unei hotărâri a CNSU din 5 ianuarie evenimentele private sunt interzise, potrivit Agerpres.ro.

La evenimentul privat participau 20 de persoane, care au plecat din local după intervenţia poliţiştilor.

"Astfel, cu ocazia deplasării la faţa locului, s-a constatat faptul că în incinta localului respectiv se desfăşura un eveniment privat, în acel moment, cu aproximativ 20 de persoane, care deţineau certificat verde. Administratorul societăţii comerciale a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 3.000 de lei, conform Legii nr. 55/2020, iar participanţii au părăsit localul", a spus reprezentantul IPJ Olt.

Potrivit sursei citate, evenimentele private (nunţi, botezuri, mese festive şi altele asemenea), dar şi activitatea în baruri, cluburi sau discoteci sunt interzise pe perioada stării de alertă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.