Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii din Olt au efectuat percheziţii la persoane bănuite de contrabandă cu ţigări

perchezitii

Poliţiştii au efectuat marţi două percheziţii domiciliare în comunele Oboga şi Morunglav, la persoane bănuite de contrabandă cu ţigări, unde au găsit şi indisponibilizat 70.800 ţigarete fără timbru de marcaj fiscal.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, în urma percheziţiilor două persoane au fost conduse la audieri, la sediul instituţiei, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Se solicită retragerea cetățeniei române deținute de premierul Republicii Moldova: Sunt inadmisibile și lipsite de respect

Percheziţiile au fost efectuate de poliţişti de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Olt împreună cu poliţiştii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, într-un dosar de contrabandă cu ţigări aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Balş.

"Astfel, la domiciliile unor persoane fizice din localităţile Oboga şi Morunglav, au fost identificate 70.800 ţigarete care nu aveau aplicate timbru de marcaj fiscal prevăzut de lege. Întreaga cantitate de ţigarete a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor, iar două persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt în vederea audierii şi luării măsurilor legale", se precizează în comunicat.

Poliţiştii care au efectuat percheziţiile au fost sprijiniţi de luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.