Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii i-au prins pe hoții care au spart un amanet în Capitală: furaseră peste 20.000 de euro

Sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, polițiști ai Secției 24 din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au pus în aplicare 5 mandate de percheziție domiciliară într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Citește și: O mare companie farmaceutică, anunț URIAȘ: medicamentul care vindecă rapid Covid-19

”Cercetările au început ieri dimineață, după ce o femeie a reclamat faptul că în noaptea de 4 spre 5 martie a.c., persoane necunoscute au pătruns în interiorul unei societăți comerciale din sectorul 5 după ce au forțat și dislocat un perete metalic și au sustras mai multe telefoane mobile în valoare de aproximativ 80.000 de lei precum și suma 10.000 de lei.

În urma cercetărilor polițiștii au identificat 4 bărbați bănuiți de săvârșirea faptei precum și o femeie care i-ar fi sprijinit pe aceștia prin ascunderea bunurilor.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul subunității de poliție pentru audieri.

Totodată, în urma perchezițiilor polițiștii au reușit recuperarea în proporție de 70% a prejudiciului cauzat, urmând să efectueze activități pentru recuperarea întregului prejudiciu.

Pe numele celor 5 persoane a fost dispusă măsura reținerii acestea urmând a fi prezentate magistraților cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de Secția 24 Poliție sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.”, arată Poliția Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.