Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițistul de frontieră din Iași infectat cu coronavirus le cere oamenilor să stea în casă

facebook.com
izolare coronavirus

Polițistul de frontieră diagnosticat miercuri cu noul coronavirus le cere oamenilor să stea în casă, pentru a nu ajunge la fel ca el, potrivit Mediafax.

La 5 zile de când a fost internat la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași, polițiștul de frontieră diagnosticat cu noul coronavirus a publicat un mesaj pe contul său de Facebook.

„Dau astăzi, la fix o săptămână de când a început toată nebunia asta, proba de curaj a vieții mele de până acum. Da, #eusunt32. Am fost confirmat pozitiv cu COVID-19, miercuri, pe 11 martie, la o săptămână după ce m-am întors din Varșovia, dintr-un ghinion teribil și pentru că așa a vrut Dumnezeu”, a scris bărbatul.

Despre informațiile care au apărut în presă despre el, acesta susține că nu vorbește, „pentru că și-a spus punctul de vedere și cum au stat lucrurile”.

Polițiștul de frontieră face un apel ca toată lumea să stea în casă și povestește condițiile în care este internat.

Vezi si: Șeful spitalului central din Wuhan rupe tăcerea: 'Mi s-a cerut să nu spun nimănui, nici măcar soţului meu' .

„Singurul lucru pe care vă rog, pe voi toți care citiți aceste rânduri, este să gândiți. Să gândiți, să dați dovadă de solidaritate, de toleranță, de empatie și de înțelegere pentru toți semenii noștri. Lucrul cel mai greu suportabil, pe lângă virusul în sine, necunoscut pentru mulți, și ce poate aduce cu el, este izolarea. Mă aflu internat într-o boxă de 2x2, izolat de tot ce înseamnă viață, aer, apă curentă, familie, prieteni, oameni, natură, igienă minimă, doar cu un telefon. Prin intermediul lui VĂ ROG DIN SUFLET, să stați acasă ! Sper din tot sufletul să înving acest virus cu pozitivitate, cu tratament, cu un psihic puternic și cu tot ce înseamnă ființa mea și ajutorul vostru. Dar pe voi, toți, vă rog, STAȚI ACASĂ ! Ascultați și urmați regulile impuse în aceste momente dificile, pentru că sunt în sprijinul nostru, al tuturor. Nu e vacanță; este o perioadă de stat în casă, lângă familie, cu gândul că trecem printr-un moment greu. Haideți să sprijinim autoritățile și sistemul medical și să #stamacasa pentru 14 zile. Eu nu mai pot să fac asta, deși mi-aș dori din tot sufletul, dar voi, cei sănătoși, ce scuză plauzibilă aveți ?", a scris bărbatul.

Bărbatul de 38 de ani, confirmat cu COVID 19 la scurt timp după ce s-a întors dintr-o vizită la Varșovia, unde a fost plecat în interes de serviciu a fost în două cluburi înainte de a fi diagnosticat. Pe numele său va fi depusă o plângere penală, au anunțat autoritățile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.