Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Noua modă la pompieri români: Doi tineri și-au cerut în căsătorie iubitele la depunerea jurământului - Ce veșminte a purtat preotul

Doi dintre pompierii care au depus jurământul, vineri, la Arad, au ales ca în timpul ceremoniei să îşi ceară în căsătorie iubitele, prezente la eveniment în curtea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Nu este prima dată când personalul ISU face astfel de activități, ele devenind, pare-se, la fel ca acțiunile la incendii, una dintre preocupările salvatorilor.

Tot ca fapt inedit de la Arad, preotul care a participat la slujbă a avut veșmintele în culorile tricolorului.

Un număr de 45 de tineri s-au alăturat pompierilor militari arădeni, după ce au promovat concursul de soldaţi profesionişti.

"Ziua depunerii Jurământului Militar a fost, pentru toţi tinerii soldaţi, una dintre cele mai frumoase din viaţa lor. Astăzi, când s-au legat prin jurământ faţă de ţară, doi tineri arădeni, unul de la Centrul de Pregătire Ineu iar celălalt de la Centrul de Pregătire Arad, au ales să se lege şi prin dragoste faţă de iubitele lor. Ei au decis să îşi ceară iubitele în căsătorie în faţa zecilor de viitori colegi militari. Răspunsul a venit plin de emoţie şi bucurie din partea amândurora: un mare şi călduros DA!", se arată într-un comunicat de presă transmis de ISU Arad.

În perioada următoare, cei 45 de soldaţi gradaţi profesionişti vor efectua un instructaj pentru a putea să se alăture misiunilor de salvare ale pompierilor arădeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.