Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pompierii au intervenit pentru a scoate un nou-născut dintr-o latrină, după ce mama ar fi născut spontan

Mediafax
pompieri

Pompierii militari de la Secţia Târnăveni au intervenit, sâmbătă dimineaţa, în localitatea Suplac, pentru a scoate din toaletă un nou-născut, despre care mama susţine că l-ar fi născut spontan, copilul fiind declarat decedat de echipajul medical prezent la faţa locului.

"În această dimineaţă, în jurul orei 5,10, a fost sesizat un copil nou-născut căzut într-o toaletă exterioară din curtea unei case de locuit, în localitatea Suplac, strada Principală. Au intervenit pentru extragerea acestuia pompierii militari de la Secţia Târnăveni. Nou-născutul a fost extras din toaleta exterioară de către pompierii militari, dar din păcate acesta a fost declarat decedat de către medicul aflat la faţa locului", a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Horea" al judeţului Mureş, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Rareș Bogdan dă semnalul: E momentul!

Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş a informat, sâmbătă, că poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Târnăveni au fost sesizaţi cu privire la faptul că o tânără ar fi născut în mod spontan în toaleta exterioară din curtea unei case de locuit, din localitatea Suplac.

"Echipajul medical aflat la faţa locului a constatat decesul fătului. Cadavrul a fost transportat la IML pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cu exactitate a modului în care a survenit decesul acestuia. Poliţiştii desfăşoară cercetări, sub supravegherea procurorului din cadrul parchetului competent, pentru comiterea infracţiunii de uciderea ori vătămarea nou-născutului de către mamă", a precizat IPJ Mureş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.