Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pompierii au intervenit pentru evacuarea apei din case şi gospodării în 7 localităţi din Prahova

IGSU
inundatii Hunedoara

Pompierii prahoveni au intervenit marţi seară cu motopompe pentru evacuarea apei din case şi gospodării în Lipăneşti, Ploieşti, Târgşorul Vechi, Bărcăneşti, Păuleşti, Brazi şi Boldeşti Scăeni, acestea fiind inundate ca urmare a precipitaţiilor din ultimele ore, potrivit Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, patru locuinţe, cinci gospodării, dar şi un garaj din localitatea Bărcăneşti au fost inundate din cauza precipitaţiilor abundente. 

Totodată, pompierii au intervenit cu motopompe în comuna Lipăneşti, pentru evacuarea apei dintr-o gospodărie şi o locuinţă, în localitatea Târgşorul Vechi pentru evacuarea apei dintr-o locuinţă şi o gospodărie, în comuna Păuleşti la o locuinţă particulară şi în oraşul Boldeşti Scăeni la o locuinţă.

Citește și: Gospodării şi case inundate în mai multe localităţi din județul Prahova

De asemenea, în municipiul Ploieşti, pompierii prahoveni au acţionat pentru evacuarea apei dintr-o brutărie din cartierul Mitică Apostol. În localitatea Brazi pompierii au evacuat apa din două subsoluri de bloc. 

În localitatea Păuleşti echipajele au acţionat pentru degajarea unui copac căzut pe firele de alimentare cu energie electrică. 

32 pompieri militari cu 14 mijloace au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice de protecţie a comunităţilor, precum şi pentru evacuarea apei din zonele inundate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.