Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pompierii de la ISU Botoşani au obținut locul al treilea în proba de 'Ştafetă 4 x 100 metri' la Cupa Odessos din Bulgaria

pompieri

Lotul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani s-a clasat pe poziţia a treia a probei de "Ştafeta 4 x 100 metri" din cadrul celei de-a şaptea ediţii a Cupei "Odessos", desfăşurată în perioada 27 septembrie- 1 octombrie în localitatea Varna din Bulgaria, a anunţat, luni, purtătorul de cuvânt al ISU, Dorina Lupu.

Potrivit sursei citate, competiţia a fost destinată întrecerilor sportive în probe de specialitate ale pompierilor profesionişti, la ea participând nouă echipe de pompieri sportivi din Ucraina, Cehia, Republica Moldova, România şi Bulgaria, potrivit agerpres.ro.

România a fost reprezentată de pompierii din Botoşani, care au acceptat invitaţia Clubului Fire-Fighting Applied Sports din Varna.

În cele patru probe de concurs, "Scara de fereastră", "Pista cu obstacole pe 100 metri", "Ştafeta 4 x 100 metri" şi "Realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă", salvatorii botoşăneni ţi-au testat aptitudinile şi deprinderile necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă. La "Ştafeta 4 x 100 metri" au urcat pe podium, alături de pompierii din Cehia şi Republica Moldova.

"Pompierii botoşăneni nu sunt la prima experienţă de acest gen. În 2014, la prima ediţie a concursului, lt. Adrian Loluţă şi plt. adj. Dorin Sobariu au făcut parte din lotul reprezentativ al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, care a ocupat locul I, iar în 2019, plt.adj. Dorin Sobariu a obţinut locul III individual la proba Pista cu obstacole pe 100 m - Naţiuni, la Cupa Odessos", a afirmat Lupu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.