Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pompierii intervin să stingă incendiile de mase plastice şi cauciucuri care continuă la Bălteni

pompieri giurgiu

Incendiile de mase plastice şi cauciucuri continuă la Bălteni, judeţul Dâmboviţa, pompierii intervenind sâmbătă pentru stingerea focului, la două zile după ce Garda de Mediu a anunţat amenzi de peste 185.000 de lei aplicate în zonă.

"Incendiu Bălteni, circa 100 de metri pătraţi vegetaţie uscată, lăstăriş, marăciniş şi circa 400 de kilograme de mase plastice şi cauciuc", anunţă, sâmbătă, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa.

Garda de Mediu a dat amenzi şi avertismente atât Primăriei Conţeşti, pe raza căreia se află satul Bălteni, cât şi unor persoane fizice şi firme.

"Amenzi de 185.000 de lei şi mai multe avertismente pentru Primăria comunei Conţeşti Dâmboviţa, amenzi pentru companii şi persoane fizice autorizate, precum şi pentru persoanele fizice surprinse că incendiază deşeuri de tot felul, în zona deja faimoasei localităţi Bălteni din Dâmboviţa, în ultimele trei luni. Despre toate acestea, dar şi despre acţiunile permanente de patrulare din zonă sigur aţi aflat deja din postările Gărzii de Mediu, din ultimele trei luni, care au fost fierbinţi la propriu pentru echipele noastre din zonă, nevoite chiar să stingă câteva incendii de vegetaţie, luna trecută. Pentru că vrem să ştiţi cum stau lucrurile, la zi, în însoritul şi strălucitorul Bălteni, deschidem lista sancţiunilor din zonă cu cea mai "caldă" amendă, dată chiar azi de comisarii noştri, care se află şi de această dată în teren, în Dâmboviţa: 100.000 de lei pentru unitatea administrativ-teritorială Conţeşti", preciza Garda de Mediu într-un comunicat de presă transmis pe 24 martie.

Conform sursei citate, amenda a fost precedată de două avertismente şi trei sancţiuni contravenţionale date în perioada 23 decembrie 2021- 24 februarie 2022, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.