Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pompierii militari, cu autospeciale şi portavoce, în localităţile cu peste 2 cazuri la mia de locuitori, în Bihor

Pinterest
coronavirus

Pompierii militari efectuează începând de joi acţiuni suplimentare de prevenire şi limitare a răspândirii noului coronavirus, în mai multe localităţi din judeţul Bihor, a informat joi ISU "Crişana".

"În completarea măsurilor dispuse la nivel naţional şi judeţean pentru combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2, începând cu data de 22 octombrie a.c., echipajele de pompieri din cadrul subunităţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana vor derula activităţi de informare preventivă a populaţiei în localităţile în care nivelul de infectare cu noul coronavirus (COVID 19) este peste 2 la 1000 de locuitori. Astfel, pompierii militari bihoreni se vor deplasa cu autospeciale de primă intervenţie şi comandă pe străzile localităţilor vizate, transmiţând localnicilor, cu ajutorul portavocei, principalele recomandări preventive şi adresându-le totodată rugămintea de a respecta toate măsurile impuse de autorităţi", se arată în comunicat.

Citește și: Paul Stănescu: ‘PSD va câștiga alegerile. PNL se prăbușește și vrea cât mai repede alegeri fără să țină absolut de nimic ce înseamnă sănătatea românilor’

Mesajul transmis populaţiei este următorul: "Atenţie! În comuna/localitatea... nivelul de răspândire a noului coronavirus este ridicat! Vă rugăm să respectaţi măsurile stabilite de autorităţi pentru a vă proteja viaţa şi familia! Păstraţi distanţa fizică! Evitaţi aglomeraţiile! Purtaţi corect masca! Menţineţi igiena mâinilor şi dezinfectaţi-vă după atingerea obiectelor!"

Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Crişana" asigură suportul operaţional şi fluxul informaţional la nivelul Centrului Judeţean de Comandă şi Coordonare a Intervenţiei (CJCCI) Bihor, coordonat de prefectul judeţului, Dumitru Ţiplea, şi continuă să execute, alături de reprezentanţii instituţiilor cu atribuţii de control, verificări pe linia prevenirii şi combaterii răspândirii infecţiei cu virusul SARS-CoV-2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.