Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta, cu DOCTORATUL în instanță. Decizia Curții de Apel / UPDATE

inquamphotos.com / Octav Ganea
victor ponta psd program

UPDATE: Curtea de Apel Bucureşti a anunţat, vineri, că se va pronunţa pe 28 octombrie asupra cererii lui Victor Ponta de suspendare a ordinului ministrului Educaţiei prin care i-a fost retras titlul de doctor. Avocatul fostului premier a susţinut în faţa instanţei că ordinul prin care lui Ponta i-a fost acordat titlul de doctor nu poate fi revocat după 13 ani, dacă a produs efecte, în timp ce avocatul Ministerului Educaţiei a spus că nu ordinul ministrului ar fi trebuit atacat, ci hotărârea Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU), informează News.ro.

Victor Ponta nu a fost prezent, vineri, la Curtea de Apel Bucureşti

*

Magistrații Curții de Apel Bucureşti dezbat astăzi cererea lui Victor Ponta de suspendare a ordinului ministrului Educaţiei prin care i-a fost retras titlul de doctor, informează Antena3.

Avocaţii fostului premier au depus, la începutul lunii octombrie, la instanţă un document în care este invocat un alt temei juridic pentru această solicitare, iar reprezentantul Ministerul Educaţiei a cerut un nou termen de judecată pentru a avea timp să studieze noile acte.

Anunțul SURPRIZĂ făcut de 'turnătorul' lui Orban și al Olguței Vasilescu: Vreau să vând TOT

De rezultatul procesului este legată şi rămânerea fostului premier în Baroul Bucureşti, unde membrii forului de conducere au amânat o decizie în privința retragerii titlului de doctor după ce s-a constatat că Ponta a plagiat lucrarea în baza căreia a devenit avocat fără concurs.

Ponta a fost procuror după terminarea Facultății de Drept, în anii 90, și a devenit doctor în științe juridice când era șeful Corpului de control al premierului Adrian Năstase, precum și liderul tineretului PSD. Coordonatorul lucrării sale de doctorat a fost Adrian Năstase.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.