Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta, discuţii cu "mâna dreaptă" a preşedintelui Comisiei Europene. Despre ce au vorbit

ponta Jyrki Katainen

Premierul Victor Ponta precizează că întâlnirea pe care a avut-o la Palatul Victoria cu Jyrki Katainen, vicepreşedinte al Comisiei Europene, a decurs foarte bine şi că s-a axat pe prezentarea noului plan de investiţii în valoare de 315 miliarde de euro anunţat de şeful executivului comunitar, Jean-Claude Juncker.

"Mă bucură faptul că România este primul stat UE pe care vicepreşedintele Comisiei Europene Jyrki Katainen îl vizitează pentru a prezenta noul plan de investiţii în valoare de 315 miliarde de euro anunţat de preşedintele Jean-Claude Juncker. Întâlnirea de astăzi a decurs foarte bine şi sunt recunoscător pentru eforturile depuse de comisarul european pentru Politică regională, Corina Creţu, pentru facilitarea dialogului cu partenerii europeni. România îşi promovează proiectele şi sper să avem parte de rezultate concrete, cu impact pozitiv asupra vieţii tuturor românilor", a scris premierul pe pagina sa de Facebook.

Vicepreşedintele Comisiei Europene pentru locuri de muncă, creştere economică, investiţii şi competitivitate, Jyrki Katainen, şi comisarul european pentru Politică regională, Corina Creţu, efectuează luni o vizită oficială în România.

Katainen şi Creţu vor avea o serie de întâlniri la nivel înalt cu oficiali români şi vor participa la Banca Naţională a României la conferinţa "Un impuls pentru investiţii în Europa", precum şi la o dezbatere cu studenţii Academiei de Studii Economice, conform unui anunţ făcut de Reprezentanţa Comisiei Europene în România. Vicepreşedintele Comisiei Europene are planificată o întâlnire şi cu preşedintele ales, Klaus Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.