Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta: Dragnea are o STRATEGIE cu moțiunea de cenzură

evz.ro
dragnea

Fostul prim ministru, Victor Ponta, a declarat, luni, în cadrul unui interviu, că liderul PSD, Liviu Dragnea, are „o anumită strategie” cu privire la moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cioloș pe care nu o contrazice, chiar dacă are o altă opinie.

"Nu ştiu dacă Liviu Dragnea ezită. Are o anumită strategie şi până la urmă liderul stabileşte strategia şi îşi asumă responsabilitatea şi eu nu contrazic această strategie chiar dacă am altă opinie. Ceea ce însă trebuie mai departe stabilit, pentru că asta ne cer oamenii, şi anume - rămâne Guvernul actual, poate nu rămâne, o să vedem, dar dacă rămâne se schimbă ceva cu banii în agricultură, se schimbă ceva cu fondurile europene - zero până la 1 iunie, se schimbă ceva cu investiţiile - zero până la 1 iunie, se jură, ca să zic aşa, domnul Cioloş că nu mai dă ordonanţe neconstituţionale cum a dat-o pe cea cu doamna Prună? Că de fapt aici e miza. Liviu Dragnea a spus un lucru foarte corect: PSD nu vrea să vină la guvernare acum, după votul de la locale, vrea să câştige alegerile parlamentare, să aibă legitimitate, să vină cu un guvern pe termen lung, nu un guvern de câteva luni", a afirmat Victor Ponta la DC News.

ATAC violent din PNL la 'ayatollahul' Iohannis: 'Românii nu dau doi bani...'

Președintele PSD a declarat, duminică, că nu va depune moțiune de cenzură pentru trântirea Guvernului Cioloș, ci îl va lăsa să își încheie mandatul până la alegerile parlamentare din toamnă.

"Nu vrem să preluăm guvernarea acum, pentru că nu putem. Orice moţiune de cenzură care ar putea trece ne aduce în faţa preşedintelui Iohannis, care sigur nu va pune un premier de la PSD, care sigur va face o propunere pe care noi nu o vom putea accepta şi putem ajunge să intrăm în câteva zile în instabilitate cu consecinţe economice pe care nu le doreşte nimeni", a afirmat liderul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.