Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta îl ridiculizează pe Iohannis: Poate vrea amprentarea românilor

ponta sua

Premierul Victor Ponta l-a ridiculizat pe prezidenţiabilul Alianţei Creştin Liberale după ce acesta a avut o întâlnire la Sibiu cu unul din liderii PPE cei mai virulenţi critici ai României.

Este vorba despre preşedintele Comisiei pentru Afaceri Externe din cadrul Parlamentului European, Elmar Brok.

"Oare domnul Iohannis ar vrea ca romanii sa fie amprentati? Este de acord domnul Iohannis că în vara lui 2012 în Romania a fost lovitura de stat? Domnul Brok care a anunţat că îl sprijină asta a susţinut şi susţine", a spus premierul.

Victor Ponta susţine că de fapt Klaus Iohannis nici nu prea ştie cu cine se întâlneşte pentru că programul îi este întocmit de liderii PDL.

"Domnul Iohannis nu prea ştie liderii europeni, îi aduce PDL-ul şi el nu ştie cu cine stă de vorbă. Nu cred că e bine să fii prieten cu cel care cerea ca românii să fie amprentaţi", i-a recomandat premierul prezidenţiabilului ACL.


Elmar Brok  a propus la începutul anului ca românii care vin în Germania să fie amprentaţi înainte de a fi trimişi înapoi în ţara de orgine. Asta pentru ca românii să nu mai aibă posibilitatea de a reveni în Germania, odată expulzaţi.

Premierul Victor Ponta a criticat atunci declaraţiile şi l-a calificat pe Elmar Brok drept demagog, iresponsabil şi populist, considerând că are o gândire nazistă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.